Hrvatsko udruženje za ljevarstvo

Hrvatsko udruženje za ljevarstvo je član WFO

Aleja narodnih heroja 3, 44000 Sisak, Hrvatska
e-mail: cro-foundry@simet.hr

12. Znanstveno-stručni Seminar u Sisku

22. studenoga 2019.
foto: Google
foto: Viktor Bublić

Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatsko udruženje za ljevarstvo i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Sisak organiziraju jednodnevni 12. Znanstveno-stručni Seminar pod nazivom:

Tehnologije proizvodnje kalupa i jezgara u ljevaonicama

Seminar će se održati 22. studenog 2019. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Sisak, Kranjčevićeva 16, Sisak.

U cilju jačanja konkurentnosti gospodarstva važne parametre predstavljaju izrada strateškog i zakonodavnog okvira za jačanje konkurentnosti gospodarstva, sektorska specijalizacija, poboljšanje poslovne klime i razvoj poslovne infrastrukture, promidžba i brendiranje prioritetnih sektora, promicanje ljevaonica kao poželjne investicijske grane uz pro-aktivni pristup investicijama, podrška razvoju i primjeni novih financijskih mehanizama za podršku gospodarstvu, jačanje izvrsnosti industrije i poticanje suradnje javnog, privatnog i znanstveno-istraživačkog sektora za razvoj i primjenu inovacija i novih tehnologija.

Cilj Seminara je atraktivnim predavanjima i implementacijom transfera znanja i tehnologija dokazati dodanu vrijednost proizvodnje u metalnom sektoru. Pritom će se tematika odnositi na suvremene materijale i tehnologije u ljevaonicama s naglaskom na stanje i perspektive industrijske proizvodnje Republike Hrvatske. Razmjena iskustva doprinijeti će stvaranju vizije razvoja, identificiranju konkurentske prednosti te postavljanju strateških prioriteta svakog sudionika/tvrtke na ovom Seminaru.

Obzirom na relevantnost tematike, te gospodarskog značaja zainteresiranih subjekata, bilo bi nam zadovoljstvo kada biste pronašli interes i svojim aktivnim sudjelovanjem doprinijeli održavanju Seminara.

Sve informacije o Seminaru ažurirat će se na poveznici:

Za sve dodatne informacije obratite nam se e-poštom: foundry@simet.hr

Povratak na kategoriju Aktivnosti