Hrvatsko udruženje za ljevarstvo

Hrvatsko udruženje za ljevarstvo je član WFO

Aleja narodnih heroja 3, 44000 Sisak, Hrvatska
e-mail: cro-foundry@simet.hr

64. redovita Skupština Hrvatskog udruženja za ljevarstvo 

21. travnja 2022.

Kao što je i planirano, 64. redovita Skupština Hrvatskog udruženja za ljevarstvo je uspješno održana 21.04.2022. u prostorima restorana Zelenjak – Ventek, Risvica 1, Kumrovec.

Sama Skupština je podržana dionicama od većine članova. Također je Skupštini pristupilo i dosta pozvanih gostiju, što fizički, što svojim online prisustvom. Predloženi dnevni red je jednoglasno usvojen te se pristupilo pojedinačno svakoj točci s podnošenjem izvještaja i njegovog usvajanja. 

DNEVNI RED

1.Izvješće o radu Hrvatskog udruženja za ljevarstvo u 2021. godini-Milorad Vasilić, predsjednik HULJ-a
2.Financijsko izvješće Hrvatskog udruženja za ljevarstvo u 2021. godini-Milorad Vasilić, predsjednik HULJ-a
3.Izvješće Nadzornog odbora Hrvatskog udruženja za ljevarstvo za 2021. godinu-Adrijana Katić, član Nadzornog odbora-a
4.Plan rada Udruženja i financijski plan Hrvatskog udruženja za ljevarstvo za 2022. godinu-Milorad Vasilić, predsjednik HULJ-a
5.Ostalo:
1.     Izvješće o održanom 13. Znanstveno-stručnom seminaru na Metalurškom fakultetu, Sisak, Zdenka Zovko Brodarac, dopredsjednica HULJ-a
2.     Održavanje i informiranje putem mrežne stranice – član Uprave HULJ-a
3.     Stanje hrvatske metalske industrije: Prikupljanje  podataka o proizvodnji metalnih proizvoda prema NKD 24-NKD 30 – – član Uprave HULJ-a

Izvještaji po svim točkama su usvojeni. 

Dodatno je raspravljano i o pokretanju časopisa Ljevarstvo ,te glavnom i odgovornom uredniku, a što su sudionici Skupštine podržali. 

Nakon završetka Skupštine, organiziran je ručak i druženje za sve prisutne kao i mogućnost posjeta raznim sadržajima u Kumrovcu i blizini, poput posjeta stazi kroz krošnje Zelenjak, Etno selu, te muzeju.

U nastavku možete pogledati kako je sve to izgledalo tijekom i nakon Skupštine.Zahvaljujemo se svima koji nas podržavaju!

HULJ

Povratak na kategoriju Aktivnosti