Hrvatsko udruženje za ljevarstvo

Hrvatsko udruženje za ljevarstvo je član WFO

Aleja narodnih heroja 3, 44000 Sisak, Hrvatska
e-mail: cro-foundry@simet.hr

Vatrostalac

e-mail: vatrostalac@net.hr
telefon: +385 (49) 373 594
faks: +385 (98) 189 1736
mrežne stranice: vatrostalac.hr

Tvrtka Vatrostalac osnovana je 1988. godine u Krapini kao obiteljsko poduzeće kakvo je i danas. Bavi se proizvodnjom vatrostalnih praškastih materijala uz proizvodni pogon koji je lociran u Krapini. Također, u kooperaciji s nekoliko poznatih vanjskih tvrtki dobavlja razne oblikovane vatrostalne materijale kao što su šamotne i visokoaluminatne opeke, poritne izolacijske opeke te kordjartne vatrostalne opeke. Tim asortimanom proizvoda tvrtka Vatrostalac upotpunjuje svoju ponudu svih materijala potrebnih za industrije u kojima se koriste vatrostalni materijali.

Svojim znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom tvrtka Vatrostalac stekla je povjerenje velikog broja klijenata sa područja cijele Republike Hrvatske i regije. Iako je ponuda bazirana na standardiziranim artiklima i proizvodima koje nalaže industrija, svakom klijentu se pristupa individualno te smo u mogućnosti ponuditi i ne standardna rješenja, a sve u skladu s individualnim potrebama kupaca.

Tvrtka posjeduje ISO 9001 certifikat što potvrđuje kvalitetu koja je postojana i prepoznata na tržištu već preko 30 godina.

MISIJA

Misija tvrtke je biti dugoročan i pouzdan partner svim tvrtkama koje u svojem poslovanju koriste vatrostalne materijale.

VIZIJA

Vizija tvrtke je postati vodeći dobavljač vatrostalnih materijala na području Hrvatske prepoznatljiv po visokoj kvaliteti proizvoda i osobnom pristupu svakom kupcu.

PREKO 30 GODINA ISKUSTVA

VLASTITA PROIZVODNJA

VISOKA KVALITETA