Hrvatsko udruženje za ljevarstvo

Hrvatsko udruženje za ljevarstvo je član WFO

Aleja narodnih heroja 3, 44000 Sisak, Hrvatska
e-mail: cro-foundry@simet.hr

Seminar uspješno održan

5. ožujka 2023.

U organizaciji Hrvatskog udruženja za ljevarstvo, te uz podršku HGK Zagreb i Županijskih komora Varaždin i Čakovec, tvrtki Elkem i Metal Product, održan je jučer, 03.03.2023. godine u Varaždinu, u Hotelu Turist, izuzetno uspješan i posjećen jednodnevni Međunarodni znanstveno-stručni seminar pod nazivom:

“PROIZVODNJA ODLJEVAKA OD ŽELJEZNIH LIJEVOVA I AL LEGURA  U PJEŠČANIM I TRAJNIM KALUPIMA”

Na početku Seminara koji je okupio čak 112 stručnjaka iz područja ljevarstva; metalurga, kemičara i drugih iz raznih srodnih struka i djelatnosti iz čak 11 europskih zemalja, goste je pozdravio prigodnim riječima Predsjednik Udruženja Milorad Vasilić, a zatim su se nazočnima obratili Predsjednik Županijske komore Varaždin – HGK, dipl.ing.mech. Dragutin Gložinić, te gradonačelnik Grada Varaždina, dr. sc. Neven Bosilj.

Niz zanimljivih i stručnih predavanja je započeo sa prezentacijom gospođe Marija Šutina iz Sektora za industriju i održivi razvoj, HGK Zagreb. U našem Programu možete vidjeti sve nazive predavanja i tvrtke prezentatore. Nakon svih predavanja uz kratke planirane pauze za osvježenje i predah od predanog rada,  održan je i prigodni ručak uz druženje svih nazočnih.

Ovim putem zahvaljujemo svim sponzorima našeg Seminara, svim prezentatorima i nazočnima. Ponosni smo što smo okupili čak 16 ljevaonica iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije.

U nastavku možete pogledati nekoliko fotografija od cijelog događaja, kao i određene dojmove o istome.

Galerija fotografija

Dojmovi

Iz medija: Varaždinske vijesti

Iz medija: VTV

Popis sudionika

Program seminara

Iz medija: prilog VTV dnevnika 4. ožujka 2023.

Povratak na kategoriju Aktivnosti