Hrvatsko udruženje za ljevarstvo

Hrvatsko udruženje za ljevarstvo je član WFO

Aleja narodnih heroja 3, 44000 Sisak, Hrvatska
e-mail: cro-foundry@simet.hr

Upisi na Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu!

14. srpnja 2020.

Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu upisuje novu generaciju studenata na preddiplomske sveučilišne studije Metalurgija i Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš, preddiplomski sveučilišni stručni izvanredni studij Ljevarstvo te diplomski sveučilišni studij Metalurgija. Na preddiplomskom studijskom programu Metalurgija moguće je birati između dva smjera – Metalurško inženjerstvo i Industrijska ekologija.

Metalurgija je moderna znanost koja se bavi proučavanjem suvremenih materijala zastupljenih u medicini, transportnoj, ali i svemirskoj industriji, IT tehnologijama itd. Metalurgija čini sastavni dio mnogih grana svakodnevno zastupljenih u našim životima.

Sisačko-moslavačka županija osigurala je stipendije za SVE redovite studente upisane na redoviti studij Metalurgije u akademskoj godini 2020/2021 u iznosu od 700 kuna mjesečno do završetka preddiplomskog obrazovanja.

Studenti metalurgije se zapošljavaju u roku od 3 mjeseca nakon završetka studija i to u djelatnostima metalopreprađivačke industrije i ljevarstva, naftnoj i petrokemijskoj industriji, obrazovanju, na obradama otpadnih voda, gospodarenju otpadom, sanaciji okoliša, građevinarstvu i ostalim stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima.

Prijave studijskih programa putem Središnjeg prijavnog ureda za ljetni upisni rok moguće su do 20.07.2020., stoga požurite i upišite metalurgiju jer je broj mjesta ograničen!

ZAŠTO UPISATI METALURŠKI FAKULTET?

Sve informacije možete dobiti na web stranici Metalurškog fakulteta www.simet.unizg.hr, facebook i instagram profilu te na broj telefona 044/533379.

Studiraj Metalurgiju i postani član akademske zajednice i stup hrvatskog gospodarstva.

Povratak na kategoriju Aktivnosti