Hrvatsko udruženje za ljevarstvo

Hrvatsko udruženje za ljevarstvo je član WFO

Aleja narodnih heroja 3, 44000 Sisak, Hrvatska
e-mail: cro-foundry@simet.hr

TCT Tesic GmbH

TCT Tesic GmbH
Kalthofer Feld 19
58640 Iserlohn
Njemačka

www.tct-tesic.com
info@tct-tesic.com
tel: +49 2371 7726-0
fax: +49 2371 7726-10

TCT Tesic GmbH je jedna od vodećih firmi fokusirana na trgovinu i usluge rabljene ljevačke opreme. Sjedište naše tvrtke je u Njemačkoj, ali smo aktivni širom svijeta.

Aktivnosti smo podijelili na tri segmenta: Marketing, Popravak ljevačke opreme, Preseljenje cijelih ljevaonica. Mi Vas rado pratimo tijekom cijelog vremena trajanja Vašeg projekta!
 
TCT kupuje, prodaje ili posreduje rabljenu opremu u svoje ime ili u ime cijenjenih kupaca. Svu rabljenu ljevačku opremu smo u stanju obnoviti, popraviti ili modernizirati. Imamo iskustva sa demontažama i montažama širom svijeta, sa pakiranjem i organizacijom vrlo zahtjevnih transporta na ciljano odredište. Na Vaš zahtjev možemo vam ponuditi i mogućnost skladištenja Vaše opreme u Njemačkoj na gotovo 10 000 m² dostupnog prostora.

TCT Tesic zapošljava u kontinuitetu oko 20 ljudi u Njemačkoj, ali ima i kvalitetne partnerske firme za sve navedene poslove, sa dodatnih 12 pa i više montera, ovisno o potrebama. Naša velika međunarodna mreža kontakata i predstavništava u mnogim zemljama, omogućava nam da većinu naših kupaca možemo kontaktirati na njihovom materinjem jeziku, što nam daje dodatnu kvalitetnu prednost. Također, želimo naglasiti da smo i certificirani u skladu sa ISO 9001-2015.

TCT Tesic usko surađuje s brojnim poznatim svjetskim proizvođačima ljevačke opreme poput firmi DISA, Sinto-HWS, Laempe, Eirich, Simpson-Webac, ABP, Inductotherm, Junker…

Za daljnje informacije posjetite www.tct-tesic.com ili nas kontaktirajte na mail info@tct-tesic.com